‘iPad Gen 3 krijgt volgende week facelift’

Volgens de website 9to5mac.com kan het niet anders. Wij neigen er naar om ze te geloven. Gisteren heeft de Franse website ApplePRO weer beelden laten zien die ze in handen kregen van een accessoire leverancier. Op deze beelden is de achterkant van de nieuwe iPad (iPad 3) te zien waar je duidelijk kunt zien dat er een lightning connector aan boord is.

Naar alle verwachting zal Apple aanstaande dinsdagavond om 19:00 uur onze tijd de iPad Mini aankondigen. Daarnaast wordt verwacht dat Apple per direct een gefacelifte versie van de huidige nieuwe iPad op de markt brengt. De huidige iPad zal intern zo worden aangepakt dat de iPad wereldwijd 4G zal gaan ondersteunen (mits je natuurlijk niet een WiFi only versie hebt). Verder zal de nieuwe kleine connector worden toegevoegd.

Verder verwachten wij geen aanpassingen aan de huidige generatie iPad, verwacht dus geen dunnere iPad of snellere iPad. Dat zal bewaard worden tot volgend voorjaar.

Te vinden in: iPad, Nieuws, Rumor
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.