Stap maar in: Craaaaaaazy Taxi voor iPad [Review]

Iedereen heeft wel eens in een taxi gezeten en bij zichzelf gedacht, als ik dit maar overleef, dat maakt het spel Crazy Taxi dan ook zo leuk.

Crazy Taxi is een spel dat we velen ongetwijfeld nog kennen uit de speelhallen en natuurlijk ook van Sega’s Dreamcast (staat hier nog op zolder…)

Ok, een conversie van een oude Dreamcast game dus, dat zal er dan wel niet zo heel best uitzien hoor ik jullie denken. Nou ja en nee, natuurlijk is het spel vrijwel onveranderd gebleven maar als je deze game op een nieuwe iPad voorbij ziet racen is het toch wel erg knap dat ze het zo snel, soepel en grotendeels strak hebben weten te maken.

Natuurlijk blijft het wel een 12 jaar oud spel en dat zie je natuurlijk ook wel weer. Dan verder over naar spel zelf. Je kunt kiezen uit 4 taxi’s en daarmee rijd je over de weg in een route die je zelf kunt kiezen. Je pikt mensen op en brengt ze naar hun bestemming.

Als je dat binnen de gestelde tijd doet krijg je extra tijd en geld, als je het heeeeel snel doet verdien je nog meer punten en geld. Naast de normale besturing van je taxi kun je ook gebruik maken van special-moves. Wat dacht je van het maken van power slides, speed boost en sprongen maken met je taxi. Alles kan en zorgt voor extra beloning tijdens je ritjes.

De besturing is even wennen, maar wij garanderen dat het speelhal gevoel uiteindelijk weer bij je terugkomt! Oja, en ook de toffe soundtrack van Offspring ontbreekt niet…yeah yeah yeah yeah yeah

icon
Crazy Taxi ClassicSEGAGamesGratisDownload

Hé hé, kom hier en leef jezelf uit in Crrrrrazy Taxi! Scheur door straten boordevol verkeer, spring van parkeergarages en baan je een weg naar krankzinnig veel geld met waanzinnige combo’s in een wilde en razende race. In Crazy Taxi is tijd geld, en alleen de meest krankzinnige taxi’s zullen zegevieren.

♪ RIJD TERUG NAAR 2000 ♪
• Opnieuw gemasterd voor mobiele apparaten op basis van de enorm populaire Dreamcast-klassieker
• Ga uit je dak op originele muziek van The Offspring en Bad Religion

♪ WOESTE OMGEVINGEN OM JE PASSAGIERS GEK TE MAKEN ♪
• Extra grote heuvels om extra lang in de lucht te blijven hangen
• Geparkeerde vrachtwagens die zo’n hoek maken dat ze mooi als schans kunnen fungeren
• Pijnlijk trage bussen en kabeltrams om je te frustreren en irriteren
• Incidentele mogelijkheden voor diepzeeverkenning!

♪ WORD NIET TE ENTHOUSIAST ♪
• Kies uit 3, 5 of 10 minuten gameplay in de Arcade Mode en Original Mode

ANDERE EIGENSCHAPPEN:
• Zet de waanzin voort in 16 minigames
• Beluister tracks uit je eigen muzieklijst
• Game Center-klassement en ondersteuning voor achievements
• Universele build: koop het spel één keer en speel op meerdere iOS-apparaten

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.