Fikse update voor The Simpsons: Tapped out verschenen

Afgelopen week onthulde EA een grote update voor The Simpsons: Tapped Out. Treehouse of Horror is jaarlijks de hoogst gewaardeerde aflevering van The Simpsons. The Simpsons: Tapped Out is het enige spel in de iTunes App Store met geïntegreerde content uit een populaire TV show. Naast de aanvulling van de essentiële integratie zal The Simpsons: Tapped Out met deze update extra content krijgen met nieuwe game modes, personages, gebouwen en decoraties. Dit geeft de fans de mogelijkheid om een spookachtige boom te verzamelen of de Springfield begraafplaats te bouwen en zo te genieten van de nieuwe game modes, waaronder een zombie uitbraak spel!

De bekroonde schrijvers van “The Simpsons” brengen de langstlopende komedie tot leven in deze populaire gratis mobiele app. Fans krijgen de mogelijkheid om de iconische stad Springfield opnieuw te bouwen en aan te passen.  Spelers krijgen de mogelijkheid om met de geliefde personages te spelen uit de meer dan 20 jaar oude serie.

 NIEUWE FUNCTIES

Nieuwe personages – Doe een deal met Devil Flenders, spring op een bezem met Marge de Heks, of maak slaven van aardbewoners met Kang.

Nieuwe gebouwen – Bouw de Springfield begraafplaats, roep demonen op met de Heck House, of verkoop een aantal vervloekte frogurts in het House of Evil.

UFO – Bouw een Giant Space Laser en laat die vreemdelingen voor eens en altijd zien wie de baas is.

Mysterieuze Artifacts – Zoek mysterieuze voorwerpen en ontdek de geheimen van de oude Maya kalender.

Zombies – Vermorzel Zombies als ze ontsnappen uit de Springfield begraafplaats voordat ze jouw favoriete Simpsons karakters om zetten in de levende doden!

icon
The Simpsons™: Tapped OutElectronic ArtsGamesGratisDownload

 

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.