GameChanger: innovatief speelbord voor iPad

Begin dit jaar schreven we al over de GameChanger voor de iPad, een gameboard van het Nederlandse spellenbedrijf Identity Games. Destijds was de GameChanger nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar kon je de GameChanger al wel in de VS bestellen. We kunnen nu melden dat de GameChanger vanaf 15 oktober 2012 ook in Nederland verkrijgbaar is.

De GameChanger is een fysiek speelbord dat je combineert met je iPad, waardoor je gezellig met familie en vrienden een ouderwetse spelletjesavond kunt beleven. Je plaatst je iPad in de cradle van het elektronische bord, selecteert een spel in de App Store en plaatst de bijbehorende plastic laag die bij het desbetreffende spel hoort. Je iPad houdt bij wie er aan de beurt is, stelt de vragen en heeft een virtueel draaiwiel. 

De GameChanger kost € 69,95 en is te koop in speelgoedwinkels, warenhuizen en elektronicazaken. Bij aankoop van een GameChanger krijg je een app met daarop 9 gratis spellen uit verschillende categorieën. Er worden regelmatig nieuwe spellen toegevoegd in de App Store.

icon
GameChanger: Speelbord voor iPadStudio SophistiGamesGratisDownload
Te vinden in: Accessoires, iPad, Nieuws, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.