iOS 6 draait op 45 procent van alle iPads in VS en Canada

iOS 6, het nieuwe besturingssysteem van Apple dat twee weken geleden werd gelanceerd, is tot nu toe een ongekend succes zo blijkt uit een rapport van het Amerikaanse reclameonderzoeksbureau Chitika Insights.

Chitika heeft onderzoek gedaan naar het huidige aantal gebruikers van iOS 6 onder iPad, iPhone en iPod bezitters in de VS en Canada en hieruit blijkt dat maar liefst 45% van alle iPads zijn geüpdatet naar de nieuwste versie van iOS.

Voor de iPhone geldt een nog hoger percentage, namelijk 60%. iPod touch gebruikers maken tot nu toe het minst vaak gebruik van het nieuwe besturingssysteem van Apple, te weten 39%.

Het onderzoek van Chitika is gebaseerd op gegevens van haar mobiele advertentienetwerk gedurende de periode van 18 september tot 1 oktober waarbij werd gekeken naar welk besturingssysteem door de bezoekers werden gebruikt. Het gaat hierbij dan met name om bezoekers uit de VS en Canada.

 

Te vinden in: Apple, iOS Firmware, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.