Red Bull BPM Player for iPad

Op zestien september biedt TrouwAmsterdam onderdak aan de presentatie van de Red Bull BPM Player. De Red Bull BPM Player is een app voor de iPhone, iPad en iPod Touch, waarmee je kunt dj’en waar en wanneer je maar zou willen. De presentatie wordt uiteraard kracht bijgezet door dj-sets van een rijtje behoorlijke artiesten met hun iPads en iPhones.

Uitgenodigd voor een optreden zijn namelijk Modeselektor, Joris Voorn, Darko Esser, Nuno dos Santos en Brutuzz. Doel van de app is natuurlijk om meer liefhebbers aan het draaien te krijgen, bijvoorbeeld tijdens de Red Bull BPM Open Deck Nights, die vanaf oktober wereldwijd zullen worden georganiseerd.

De app komt in drie versies: Compact, Pro en HD. Compact is – niet verassend – eerder geschikt voor dj’s die hun eerste stappen in de wereld van het mixen wagen. Deze versie is ook geschikt voor de Red Bull Open Deck avonden. De Pro versie is geschikt voor de serieuze dj. Bij deze versie is zelfs pre-fader listening mogelijk. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Bluetooth, wifi of split cables. De HD versie is geschikt voor het grote scherm van de iPad. Een dag na de presentatie, 17 september dus, zijn de apps verkrijgbaar in de iTunes store. We zullen daar meer info verstrekken over deze app.


 

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.