iOS 6 al op 15% van mobiele Apple apparaten binnen 24 uur

Uit een rapport van het Amerikaanse reclameonderzoeksbureau Chitika blijkt dat het nieuwe besturingssysteem iOS 6 al binnen 24 uur na de lancering op 15% van alle mobiele Apple apparaten draaide.

Van alle iOS verkeer was 15% volgens Chitika afkomstig van het nieuwste besturingssysteem. In vergelijking: na de lancering van iOS 5 draaide dit besturingssysteem na vijf dagen op 20% van alle iPads, iPhones en iPods. Er is dus duidelijk een stijgende lijn te zien in de snelheid waarmee gebruikers hun mobiele Apple apparaten upgraden naar het nieuwste besturingssysteem. 

Ook Chartboost, een Amerikaans bedrijf dat een platform biedt voor game-ontwikkelaars, kwam tot dezelfde conclusie. Chartboost heeft daarnaast gekeken naar het percentage downloads per Apple apparaat. Het blijkt dat de gebruikers van de iPhone het nieuwe besturingssysteem het vaakst binnen 24 uur na de lancering hebben gedownload. 17% zijn namelijk iPhone bezitters, 13% zijn gebruikers van de iPad en 9% zijn bezitters van de iPod.

Te vinden in: iPad
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.