iOS 6 voor iPad nu beschikbaar

We schreven al eerder over het feit dat het nieuwe besturingssysteem iOS 6 op 19 september beschikbaar zou komen voor onder andere de iPad 2 en de nieuwe iPad. Vandaag is het zover en heeft Apple iOS 6, dat meerdere nieuwe functies heeft, uitgebracht.

Het nieuwe besturingssysteem bevat o.a. geen YouTube-app meer. In plaats hiervan kun je een YouTube-app downloaden in de App Store. Ook Google Maps is niet meer beschikbaar en is vervangen door een eigen Kaarten-app van Apple. Daarnaast is Siri nu beschikbaar voor de nieuwe iPad en is Facebook volledig geïntegreerd in iOS 6. Ook kun je voortaan Facetime via 3G gebruiken en is daarvoor geen Wi-Fi meer nodig.

Gebruikers kunnen deze gratis update zowel via iTunes als via het draadloze netwerk uitvoeren. Voor het downloaden via iTunes sluit je je iPad via een kabel aan op je computer. Via het draadloze netwerk blader je naar Instellingen, Algemeen, Software-update. Maak wel eerst even een back-up van je iPad.

Overigens kan het even duren voordat de update op je iPad te zien is, omdat iOS 6 gefaseerd over de wereld wordt uitgerold.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.