Foto’s mogelijke iPad mini opgedoken

De Chinese website BoLoPad toont vandaag nieuwe foto’s van de vermoedelijke iPad mini. Op de drie foto’s is een al dan niet echte zwarte iPad mini te zien.

Alhoewel de iPad mini er op de foto’s redelijk echt uit ziet, kan het ook een mockup zijn. Wat in ieder geval duidelijk te zien is, is een kleinere poort (lightning aansluiting), dun design en twee speakers aan de onderkant.

Eerder vandaag meldde het Taiwanese Economic Daily News dat het Taiwanese Foxconn niet meer de enige fabrikant is van de iPad mini. Apple heeft namelijk de Taiwanese elektronicafabrikant Pegatron opdracht gegeven om 50 tot 60% van de iPad mini’s te maken. Op deze manier kunnen Foxconn en Pegatron gezamenlijk maandelijks 5 miljoen iPad mini’s produceren.

De nieuwe 7,8 inch tablet van Apple wordt naar alle waarschijnlijkheid voor de feestdagen gelanceerd en sommige geruchten spreken zelfs al over volgende maand.

 

 

 

 

 

 

 

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.