Apple brengt EarPods op de markt [nu te bestellen]

Veel verrassing was er vandaag helaas niet te melden. Helaas geen iPad mini en ook geen nieuwe iMac. Wat er wel was was een iPhone 5, nieuwe iPod Touch en een nieuwe iPod Nano.

Ook kwam Apple met een ‘revolutionair’ nieuw product: de EarPods!

De EarPods zullen los te koop zijn maar je krijgt de nieuwe EarPods ook kado bij aanschaf van een nieuwe iPod Nano, Touch of iPhone 5. Aan het ontwerp van de EarPods heeft Jonathan Ive meer dan 3 jaar gewerkt. De EarPods zijn ergonomisch ontworpen zodat ze nog beter in je oor zitten en het allemaal nog beter klinkt. De prijs van de EarPods is 29 euro en je kunt ze hier bestellen.

Apple EarPods met afstandsbediening en microfoon zitten comfortabel – en blijven zitten – bij allerlei verschillende soorten oren. De totale geluidskwaliteit van Apple EarPods is zo superieur dat ze moeiteloos de strijd aankunnen met hoogwaardige hoofdtelefoons die honderden euro’s duurder zijn. En je kunt de verbeterde afstandsbediening gebruiken om het volume en het afspelen van muziek en video’s te regelen, en gesprekken op je iPhone te beantwoorden of te beëindigen.

Te vinden in: Accessoires, iPad, iPhone, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.