(te) Gekke dieren voor iPad verkrijgbaar vanaf Kinderboekenweek

Volgende maand is het alweer zover. Dan vindt van 3 t/m 14 oktober de 58e Kinderboekenweek plaats met als motto ‘Hallo wereld!’.

In het kader van deze Kinderboekenweek lanceert uitgever Querido de app ‘(te) Gekke dieren’ voor de iPad. Deze app is een interactief spel voor jonge kinderen met mooie illustraties van Fleur van der Weel. (te) Gekke dieren is gebaseerd op ‘Hallo’, het Prentenboek van deze Kinderboekenweek dat is geschreven door Edward van de Vendel en is geïllustreerd door Van der Weel.

Je kind kan met deze app zelf dieren verzinnen en samenstellen, bijvoorbeeld een combinatie van een olifant en een tijger. Hierbij kan een naam en een dierengeluid worden verzonnen. Zo kan je kind zijn of haar eigen dierentuin samenstellen.

De app ‘(te) Gekke dieren’ van Querido is een eenvoudig en kleurrijk spel dat geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is vanaf 2 oktober 2012 te downloaden via de app Kinderboeken in de App Store voor € 1,59. Als de app beschikbaar is dan laten we het jullie direct weten.

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.