iPads voor Delta klanten op drie Amerikaanse luchthavens

Delta Air Lines is gestart met het aanbieden van iPads in restaurants at Minneapolis-St. Paul International Airport. Op New York’s LaGuardia Airport werd deze service al verleend en het moet er voor zorgen dat je binnen 15 minuten je bestelling op tafel hebt.

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij begon deze week met zo’n 250 iPads, maar binnen korte tijd zouden dit er 2500 moeten worden. Het totaal komt dan, verdeeld over de drie verschillende luchthavens, op meer dan 4500 stuks.

Je kunt maaltijden en drankjes op maat bestellen met de iPads via een intuïtief menu. Vervolgens staat jouw bestelling binnen no time op tafel.
Daarnaast kun je met de iPad inchecken op Facebook, Twitter en je persoonlijk e-mail accounts. Tot slot kun je via de iPads je vluchtstatus cecken, spelletjes spelen, het nieuws lezen en videos bekijken.

Als je klaar bent met het gebruiken van de iPad wordt alls informatie veilig verwijderd van de tablet met een druk op de home knop. Hopelijk komt KLM ook met zo’n goed idee op korte termijn!

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.