Nijntje vliegt naar je iPad voor maar 1,59 euro

Heb je kleine koters in huis dan is het vandaag jouw voordeeldag want Nijntje Vliegt kost je vandaag en morgen maar 1,59 euro. In dit leuke Nijntje verhaal komt oom vliegenier op bezoek en neemt nijntje mee, jij mag haar helpen vliegen over land, bos en zee. Luister naar het verhaal en je weet precies wat je moet doen.

Nijntje vliegt is een speelse en educatieve iPad app, speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters. De allerkleinsten kunnen heerlijk luisteren en kijken, terwijl de grotere kinderen actief mee kunnen doen met het verhaal en de spelletjes. Net als bij de eerste app van nijntje ‘de tuin van nijntje’ heb je de mogelijkheid om het verhaal met je eigen stem op te nemen. Op die manier kunnen ouders/verzorgers /(groot)ouders op ieder gewenst moment voorlezen. Zelfs als ze er niet zijn!

icon
nijntje vliegtLetterschoolBoeken€ 4.49Download

Interactief verhaal
•Gebaseerd op het boekje ‘nijntje vliegt’ geschreven door Dick Bruna
•Oom vliegenier komt op bezoek en neemt nijntje mee. Start zelf de propeller en laat nijntje vliegen over land, bos en zee. Luister naar het verhaal en je weet precies wat je moet doen.
•Luisteren, kijken, lezen en meedoen
•Voorlezen: neem het verhaal met eigen stem op. In totaal kun je 3 stemmen opnemen

Spelen en leren
•VLIEGEN: vlieg met oom vliegenier mee, beweeg je ipad heen en weer om twaalf sterren te vangen.
•IN DE LUCHT OF OP DE GROND: Weet jij wat in de lucht hoort of op de grond? Sleep ieder item naar de lucht of naar de grond.
•MAAK JE EIGEN KAART: Kies zelf wat in de lucht of op de grond hoort. Verstuur daarna de illustratie als e-card!

 

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.