Nieuwe prentenboeken voor iPad in iBookstore

Aan de iBookstore zijn tien kinderboeken van Uitgeverij Lannoo voor de iPad toegevoegd. Zeven prentenboeken gaan over de avonturen van Vos en Haas, geschreven door de Vlaamse kinderboekenschrijfster Sylvia Vanden Heede en getekend door illustrator Thé Tjong-Khing. Vos en Haas beleven verschillende avonturen met buurman Uil die op een verrassende manier worden verteld. Onder andere ‘Vos en Haas-Blauw is Saai’ en ‘Wat een Kou, Vos en Haas’ zijn de nieuwe prentenboeken in de iBookstore.

De andere drie nieuwe prentenboeken hebben Agent en Boef in de hoofdrol en zijn geschreven Tjibbe Veldkamp en geïllustreerd door Kees de Boer. Boef woont in de gevangenis bij Agent, maar af en toe ontsnapt hij en haalt dan boevenstreken uit. De titels van deze prentenboeken zijn ‘Agent en Boef’, ‘Agent en Boef en de Boefagent’, ‘Agent en Boef en de Tekenstreken’. Het boek ‘Agent en Boef’ werd in 2009 bekroond met een Zilveren Griffel.

De kinderboeken kunnen worden voorgelezen, maar er kan ook worden geluisterd naar de voorleesstem van acteur Michel van Dousselaere. Kinderen kunnen de boeken ook zelfstandig lezen al dan niet met de meeleesfunctie, waardoor de verhalen makkelijk te volgen zijn voor kinderen. De prentenboeken zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

De digitale prentenboeken over Vos en Haas zijn verkrijgbaar voor € 3,99 per boek.

Downloaden Boekenserie Vos en Haas

De digitale prentenboeken over Agent en Boef zijn verkrijgbaar voor € 5,99 per boek.

Downloaden Boekenserie Boef en Agent

Te vinden in: Apps, Ebooks & Magazines, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.