Mad Skills BMX nu beschikbaar voor iPad

Vorige week schreven we al over de nieuwe BMX game van het Zweedse ontwikkelhuis Turborilla. De game is nu gearriveerd in de App Store en blijkt de 79 cent zeker waard. Het spel biedt een zijdelingsscrollende gameplay met aardige getekende beelden.

De bedoeling van het spel is dat de met swipe bewegingen moves uitvoert en zorgt dat je bijvoorbeeld springt en weer netjes landt. In het spel zijn er meerdere karakters vrij te spelen in via ene in-app aankoop te kopen.

Je racet tegen een tegenstander op 40 circuits en op facebook kun je je resultaten publiceren en replays terugkijken. Wij moeten wel zeggen dat het even duurde voor dat we de controls goed onder de knie kregen.

Bekijk de trailer hieronder  maar eens en wij denken dat je aan deze game vele uurtjes lol kun gaan beleven en dat voor maar 79 cent.

icon
Mad Skills BMXTurborillaGames€ 1.09Download

De makers van het meest verslavende racespel dat ooit gemaakt is, Mad Skills Motocross, is het weer gelukt. Zeg maar vast sorry tegen je vriendin, vriend, eega of echtgenoot voor alle tijd die je weldra gaat besteden aan het beste BMX arcade-racespel ooit.

Kenmerken

RACE OP 40 UITDAGENDE CIRCUITS EN DAT IS NOG NIET EENS ALLES
Mad Skills BMX verslaan is geen gemakkelijke opgave. Als het je wil lukken, moet je 40 vette levels lang op zo goed spelen als je maar kunt in vier verschillende categorieën: beginner, gevorderde, expert, en pro. Trap, spring en draai over krankzinnige banen terwijl je nieuwe lijnen ontdekt waarmee je kostbare secondes van je tijd af kunt schaven en je tijd kunt verbeteren. des te meer je speelt, des te sneller je wordt.

ONGELOOFLIJKE INTERACTIE EN INNOVATIEVE NIEUWE BEDIENING
Gebaseerd op echt BMX-racen, zal de interactie van Mad Skills BMX je echt versteld doen staan. Realisme en arcade-actie zorgen voor een compleet unieke ervaring. En dankzij de innovatieve aanraakbediening (swipe) is het spel nu nog gemakkelijker om te bedienen voor beginners, en toch nog uitdagend voor getrainde spelers om volledig onder de knie te krijgen.

SPEEL TEGEN JE VRIENDEN!
Maak verbinding met Facebook om op elke baan tegen de beste tijden van je vrienden te racen, hun beste tijden in de herhaling te zien, en je weg naar de top van het klassement te bevechten. En binnenkort voegen we nog meer mogelijkheden toe om verbinding te maken met je vrienden. Spelen via sociale media was nog nooit zo leuk.

WIJZIG JE KARAKTER!
Kies uit een aantal bijgesloten karakters om mee te racen, van levensecht tot fantasievol. En zodra je bij de beste ter wereld hoort, krijg je een exclusieve aankleding voor je berijder in de vorm van een skin die je met geld niet kunt kopen.

MUZIEK VAN STRUNG OUT!
Ga helemaal los op een geweldige track van de legendarische punkband Strung Out, of race op je eigen muziek.

EN MEER!
✓ Interactieve tutorial die je leert hoe je moet ‘shredden’
✓ ER VOLGT NOG EEN VRACHTLADING AAN UPDATES, waaronder pakketten met nieuwe banen of waarmee je kunt wijzigen hoe berijders eruitzien (zowel gratis als via aankoop binnen de app), mijlpalen voor het Game Center, meer manieren om verbinding te maken met je vrienden zodat je tegen ze kunt spelen via sociale media, en veel meer. We werken ons een slag in de rondte om alles bij te werken!
✓ Universele applicatie: koop het eenmalig en gebruik het op al je compatibele iOS-apparaten.
✓ Prachtige graphics, geoptimaliseerd voor het retina-scherm, voor een geweldige speelervaring.

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.