Is dit het eerste onderdeel van de iPad mini?

We hebben al veel vaker geschreven over de iPad Mini dit jaar. Niet alleen dit jaar trouwens. Ook vorig jaar speucleerde men er al driftig op los. Maar nu weet iedereen het ‘zeker’: de iPad Mini gaat met de kerst komen.

Kijk, als de iPad Mini echt gaat komen dit jaar, waarom hebben we dan nog geen onderdelen gezien? Er zijn nu al zoveel iPhone 5 onderdelen opgedoken dat je van de onderdelen al bijna een iPhone 5 kunt gaan bouwen. John Gruber, doorgaans wel ingelicht, denkt dat het komt omdat de iPhone 5 al langer in productie is en dat we daarom van de iPad Mini nog niks gezien hebben, tot vandaag dan.

Onze collega’s van nowherelese.fr hebben de eer om de foto te laten zien van het eerste iPad Mini onderdeel. In dit geval gaat het om een dock connector. De connector is te groot voor de iPhone 5 en te klein voor de echte iPad. Zelfs iFixit heeft zich er al mee bemoeit en denkt dat het om een echt Apple onderdeel gaat.

De connector heeft 10 pins, niet de nieuwe 9 pins connector die we eerder zagen bij de onderdelen van de iPhone 5 die voorbij kwamen. Wat zou dat inhouden? We wachten af…as usual.

Te vinden in: iPad, Nieuws, Rumor
Tags:
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.