Pashokje Bloomingdale’s voorzien van body scan met resultaten op je iPad

Het bekende warenhuis Bloomingdale’s is in Amerika de eerste winkel die gebruik maakt van een Biometrics body scan. De body scan kun je zien als een pashokje om voor jou de bijvoorbeeld de perfecte jeans uit te zoeken.
De body scan werkt op de technologie van Xbox Kinect en de resultaten worden getoond op je iPad of iPhone. Zo zie je precies de specificaties van je maten en kun je dus de best passende jeans vinden.

De resultaten kun je vervolgens opslaan op je iPad en gebruiken voor toekomstige (online) kleding aankopen. Het systeem registreert je exacte maten, zo kun je heel gemakkelijk winkelen en weet je altijd of iets goed past of niet. Dat zou in de toekomst nog wel eens heel wat tijd kunnen schelen in de pashokjes…

Of er in Nederland ook winkels gaan werken met de body scan van Biometrics is nog onbekend. Je zult, om het te ervaren, dus in het vliegtuig moeten stappen!

Hieronder een video van de body scan.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.