Samsung kopieert Apple iconen

Op dag drie in de Apple versus Samsung patentoorlog werd gisteren duidelijk dat dit niet een spelletje is, maar een verkapte strijd om leven en dood in de tabletwereld.

Apple kwam met behoorlijk wat bewijslast tegen Samsung op de proppen. Samsung zou gepatenteerde iOS iconen hebben gekopieerd. Kijk op de afbeeldingen maar eens naar de contacten icoon en het icoon voor de telefoonlijst.
Natuurlijk is Samsung’s icoon een lelijke oranje en er zijn twee ringen in de ringband in plaats van meerdere, maar je hoeft geen graficus te zijn om te kunnen beoordelen, dat dit gewoonweg het betere jatwerk betreft.

Gedurende de patentoorlog heeft Apple erg zijn best gedaan om aan te tonen dat Samsung er vandoor gaat met Apple’s ideeën. Of het waar is blijft de vraag en het is niet aan ons om te oordelen. Wat wij wel kunnen doen is opmaken uit stukken uit de rechtszaak wat duidelijk is: het lijkt verdomd veel op elkaar.

Dus of Apple heeft super advocaten of Samsung mag de rechter heel wat uitleggen.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.