Weer nieuws over FIFA 13 voor iPad

iOS gamewebsite Touch Arcade heeft interessant nieuws over de nieuwe FIFA 13 game. Vrijdagavond heeft men tijdens de EA’s Spring Showcase Event, weer een verder tipje van de sluier opgelicht van de knaller van dit jaar: FIFA 13 voor iPad.

De presentatie die Electronic Arts gaf laat er geen onduidelijkheid meer over bestaan: Deze titel is voor EA van groot belang. iPad gebruikers kunnen meer mogelijkheden, betere graphics, meer extra’s en een fantastische online multiplayer verwachten.

In het spel zullen er twee extra knoppen worden gebruikt. Dit resulteert in het maken van allerlei trucks met behulp van de Skill-knop als je aan het aanvallen bent. Als verdediger kun je sneller de hulp van een andere verdediger inroepen zodat je je vingers vrij hebt voor meer trucks.

EA gaat haar eigen multiplayer systeem Origin gebruiken in plaats van Apple’s GameCenter en belooft dat multiplayer op de iPad nog nooit zo cool is geweest. Wij kunnen haast niet wachten…

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.