Real Racing 3 aangekondigd met magistrale trailer [UPDATE]

EA heeft vandaag laten weten dat haar nieuwe ontwikkelstudio Firemonkeys binnenkort met de release van Real Racing 3 op de proppen gaat komen.

Als wij de trailer mogen geloven gaat dit een game worden waarbij je je bijna gaat afvragen of je nog wel een console nodig hebt naast je iPad. Helaas hebben we nog niet meer info behave dan dat de game aan het einde van het jaar in de App Store moet verschijnen.

UPDATE: We hebben wat meer info van EA gekregen..

De Real Racing serie is ontwikkeld door Firemint in 2009 en het onlangs aangekondigde Firemonkeys team onthuld met enthousiasme een paar features van de nieuwste game van de serie. Met gloednieuwe circuits en een sterke line-up van auto’s van geheel nieuwe fabrikanten, belooft Real Racing 3 een rijke, next-gen race-ervaring met de mooiste en meest authentieke race circuits beschikbaar op mobiele apparaten te leveren.

Gamers zullen genieten van graphics die zorgvuldig met de hand zijn vervaardigd om fotorealistische beelden te produceren als ze racen in auto’s van fabrikanten als Porsche, Dodge en Audi.

Voor de eerste keer in de series, zal Real Racing 3 een volledige line up van echte top circuits over de hele wereld omvatten inclusief Mazda Raceway Laguna Seca, Indianapolis Motor Speedway en Silverstone. Met een startopstelling van 22 auto’s, kunnen gamers zich op de baan en in de pitstraat meten met 21 andere rijders.

Fans kunnen de roem van kampioenschap racen ervaren op echte circuits en de druk van een volledige race dag in een spel dat de volledige kracht van mobiele hardware gebruikt om een mooie race omgeving te produceren.

Wat vinden jullie ervan?

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.