Apple kan 40 miljoen iPad Mini’s verkopen in eerste jaar

Analisten voorspellen dat Apple maar liefst 40 miljoen iPad mini’s zou kunnen gaan verkopen in het eerste jaar dat het verwachte kleine broertje van de iPad op de markt komt.

Dat meldt Forbes magazine op zijn site. Eerlijk is eerlijk, niemand weet of het überhaupt waar is dat Apple met een kleinere iPad komt, maar als dat zo is kunnen verkoopcijfers dus de pan uit stijgen.

RBC Capital analist Amit Daryanani zegt dat de verkoop van 40 miljoen stuks een reële schatting is en dat dit goed zal zijn voor een winst van een slordige tien miljard dollar. Plus een extra winst van $1,15 per aandeel.

Er wordt alom gespeculeerd dat Apple op zijn aangekondigde evenement op 12 september aanstaande de nieuwe iPad en IPhone 5 gaat presenteren. Dit is nog niet bevestigd door Apple zelf, maar wat moeten dit soort berichten toch heerlijk zijn om te lezen voor Apple.

De analist beweert dat hij in de productieketen ziet dat het 12 september niet slechts om een iPhone 5 lancering kan gaan, maar of er een iPad mini bij komt blijft de vraag. Dat is niet op te maken uit de beschikbare gegevens zegt Daryanani.

Te vinden in: Apple, iPad, iPhone, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.