Online shoppen populair onder iPad gebruikers

Voor een derde van alle Amerikaanse tabletbezitters is het online shoppen de meest favoriete bezigheid op de iPad of andere tablet, zo blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door Harris Interactive in opdracht van de Amerikaanse website CouponCabin.com. Harris Interactive vroeg hiervoor 2214 Amerikanen naar hun tabletgebruik. 20% van de Amerikanen bezit inmiddels een iPad of andere tablet.

Uit het onderzoek komt naar voren dat iPad en Android bezitters sneller geneigd zijn online bestellingen te doen, dan laptop- of andere computergebruikers. 32% van de tabletgebruikers vindt het online shoppen dan ook de meest favoriete bezigheid op de iPad of andere tablet. 57% gebruikt de tablet voor het online shoppen tijdens het tv kijken. En 35% heeft de tablet wel eens gebruikt voor het inwisselen van kortingsbonnen.

Voor wat betreft het aantal uren dat men de tablet gemiddeld per dag gebruikt, gaf 53% van de ondervraagden aan de tablet minder dan een uur te gebruiken. 47% gebruikt de tablet tussen de een en twee uur per dag en 16% zelfs meer dan twee uur. Dit onderzoek bevestigt opnieuw de populariteit van de tablet en in het bijzonder die van de iPad.

Te vinden in: iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.