Dead Trigger vanaf nu GRATIS te downloaden

De laatste topper van Madfinger Games: Dead Trigger heeft vandaag een update gekregen. Dat niet alleen want Madfinger heeft besloten het spel voortaan niet meer te verkopen maar als freemium titel aan te bieden.

Persoonlijk ben ik geen voorstander van freemium games. Natuurlijk, het is leuk dat je eerst kunt zien of je het leuk vindt maar ik krijg altijd het idee dat je naar een uitgekleed spel zit te kijken wat zo in elkaar is gezet om je zoveel (en vaak ook nog zo snel) mogelijk geld uit de zak te kloppen. Dan liever 5 euro betalen voor een spel.

Er zijn in de update weer nieuwe wapens te vinden: vier stuks maar liefst. Je kunt de zombies gaan neersabelen met een Heavy Machine Fun, Repeater rifle, een kettingzaag en een machinegeweer met vlijmscherpe draaiende schijven erop. Ook zijn er 2 nieuwe Zombies toegevoegd, 2 nieuwe omgevingen een compleet nieuwe arena. Zoals gemeld is het spel nu gratis te downloaden. Heb je het spel al wel gekocht, niet getreurd want je zult dan in de update een leuke bonus vinden.

icon
DEAD TRIGGER: Survival ShooterMADFINGER Games,GamesGratisDownload
Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.