Jouw eigen foto en tekst op je iPad sleeve

Vandaag kwamen wij een heel leuk stukje tegen in het Financiële Dagblad. De krant stelt in zijn gelijknamige rubriek drie vragen aan de jonge en succesvolle ondernemer Michel Lindhoud (23). Lindhout is samen met zijn zakenpartner Mike Sies (22) een website gestart waarop je voor € 49 een foto en tekst kunt laten drukken op de een iPadsleeve. Op EgoSketch.nl kun je jouw foto’s uploaden en je eigen tekst invoeren. Binnen een paar dagen wordt de sleeve bij je thuis bezorgd.

De jonge ondernemers springen in op de grote vraag naar gepersonaliseerde producten. Consumenten ontwerpen graag hun eigen spullen en dus ook hun tablet accessoires.
Hoe de jongens op het idee kwamen? Een van hen liet vorig jaar een T-shirt bedrukken en toen dachten de heren: ‘Daar kunnen we wel wat mee!’

Ze hebben samen al sinds 2009 een bedrijf: Invition. Hier verkopen ze accessoires voor smartphones en tablets. Waarom niet hun services uitbreiden, dachten ze en zo gezegd zo gedaan.  Na wat onderzoek bleek dat je niet de reguliere techniek kunt gebruiken die men ook op t-shirts gebruikt. Er moest dus verder gedacht worden en dat resulteerde in dezelfde druktechniek die wordt gebruiktop de shirts van de Rabo-wielerploeg. Door middel van hoge druk en hoge temperatuur wordt de afbeelding echt in de stof van de sleeve geperst. Het is eigenlijk in het verlengde van je persoonlijke muismat van weleer… Leuk idee en ook leuk om cadeau te geven aan iemand!

Te vinden in: Accessoires, Accessoires, iPad, Nieuws, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.