Apple buigt voorlopig in UK niet voor Samsung

Apple hoeft voorlopig nog niet zijn woorden terug te nemen voor wat betreft het beschuldigen van Samsung van het kopiëren van het design van de iPad. Dat bepaalde de rechtbank in Londen. Apple had aan de rechter om uitstel gevraagd in deze zaak en dat is toegewezen. De rechter bepaalde eerder dat Apple publiekelijk zijn woorden terug moest nemen. Maar Apple wil in beroep tegen de uitspraak en heeft hiervoor nu dus tot oktober gekregen.

Apple moest op zijn website en in verschillende Britse kranten de valse beschuldigingen tover Samsung terugnemen. Kranten waar Apple zijn uitspraken in moest rectificeren zijnde Britse Financial Times, the Daily Mail, the Guardian, Mobile Magazine en T3 magazine. Nog specifieker: het lettertype mocht niet kleiner dan Arial 14 zijn op een pagina vóór pagina 6. Daarnaast moest het bedrijf dus rectificeren op alle Europese Apple sites.

Een vernederende taak voor het trotse Apple en daarom wilde Apple ook direct in beroep. We zijn benieuwd wie er in oktober wint na het hoger beroep!

Te vinden in: Apple, iPhone, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.