iPad en iPhone prototypes foeilelijk

Recentelijk zijn er veel afbeeldingen op internet opgedoken van ‘could-have-been iPad producten’. Prototypes van iPhones, iPods en iPads. Hieronder hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet. Gelukkig zijn de eindproducten een stuk gelikter dan deze bulkachtige prototypes.

De foto’s doken op uit de vele Apple vs. Samsung rechtszaak paperassen. Uit de afbeeldingen kunnen we opmaken dat Apple serieus heeft overwogen om een geïntegreerde kickstand voor de iPad te ontwikkelen.

Voor wat betreft de iPhone prototypes zijn het eigenlijk allemaal superlelijke opties, met vreemde hoeken, verlengde schermen en bulkachtige behuizingen die erg lijken op Nokia’s Lumia 900. Kun je nagaan wat Apple nog schaaft aan oorspronkelijke ideeën als je deze foto’s vergelijkt met de huidige Apple devices. Je ziet van prototypes vrijwel niets meer terug in het einddesign. Wat ons betreft: gelukkig maar!


Te vinden in: iPad
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.