iPad zorgt voor hilariteit bij opening HHH

Vandaag is het Holland Heineken House officieel geopend in London. Het “huis”zal gedurende de Olympische Spelen dienst doen als de thuishaven voor de Nederlandse fans en supporters.

Het HHH werd vandaag geopend door Charlene de Carvalho (Nederlands rijkste vrouw en grootaandeelhouder van sponsor Heineken). Dit ging echter allemaal niet even vlekkeloos. Toen Charlene haar iPad tevoorschijn haalde om haar speech te gaan voorlezen ging het een beetje mis.

Nadat ze de speech aanvankelijk al niet kon vinden, ‘viel’ de tablet vervolgens twee keer in de standby-stand. ‘Ik drukte op een schermpje toen het beeld donker werd en toen verdween het.’ Presentator Humberto Tan schoot te hulp. ‘Ik zorg dat het licht blijft.’ Toen de in Londen woonachtige De Carvalho-Heineken klaar was, zei ze: ‘Ik geef nu maar het woord aan mijn man, die gelukkig een papiertje bij zich heeft.’

Zo zie je maar, niet iedereen kan met een iPad omgaan.

Te vinden in: iPad, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.