De ruimte in met kinder iPad app Wee Rockets [PROMOCODES]

Er is een leuke nieuwe app voor kleuters verkrijgbaar in de App Store: Wee Rockets voor de iPad. Deze app van ontwikkelaar Alain Hufkens en ontwerper/ illustrator Paddy Donnelly is gemakkelijk te begrijpen voor de kinderen, er is dan ook geen tekst te lezen of stem te horen. Wel bevat Wee Rockets grappige geluiden en kleurrijke illustraties.

Je kind kan zijn of haar eigen raket bouwen en een van de vier astronauten kiezen. Vervolgens kan je kind de raket lanceren met een druk op de knop. Tijdens de vlucht in de ruimte is het de bedoeling dat je kind met de raket de zes verschillende ruimtewezens opvangt, terwijl tegelijkertijd nogal wat asteroïden moeten worden ontweken. 

Wee Rockets voor de iPad van Wee Taps is is verkrijgbaar in de App Store voor € 1,59.

Speciaal voor onze lezers heeft ontwikkelaar Hufkens vier promotiecodes beschikbaar gesteld. De promocodes staan onderaan de pagina. Weg = weg , dus weer er snel bij!

icon
Wee RocketsWee TapsGames€ 3.99Download

Laat uw kinderen hun eigen raket bouwen en lanceren in de ruimte, waar je asteroïden moet ontwijken en ruimtewezens moet verzamelen.

• Maak de raket die je wil en kies uit 16 verschillende stukken
• Kies de astronaut uit die je het leukste vindt
• Vlieg door de ruimte en verzamel de 6 verschillende ruimtewezens

 

PROMOCODES:

6LTTF3REWLWH
WF99M9NFRFWY
AH47NA49RLNX
JWXXJ6JE9HY6

Te vinden in: Apps, Apps, Gaming, iPad, Nieuws, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.