iPad mini ook volgens New York Times in aantocht

Al enige tijd doen de geruchten de ronde dat Apple nog dit jaar een 7,85 inch iPad lanceert. Eerder wisten Bloomberg en The Wall Street Journal dit nieuws te melden en nu heeft ook The New York Times van anonieme bronnen vernomen dat deze kleine versie van de iPad in aantocht is. Het ziet er dus naar uit dat er dit jaar toch echt een iPad mini verkrijgbaar zal zijn.

The New York Times meldt eigenlijk niets nieuws ten aanzien van de iPad mini. Dat het scherm 7,85 inch zal zijn en de iPad mini beduidend goedkoper is dan de ‘normale’ iPad, was al door eerdere bronnen gemeld. Het artikel van The New York Times is dus meer een bevestiging van de geruchten. De presentatie van de iPad mini vindt waarschijnlijk dit najaar plaats.

Overigens heeft Google enkele dagen geleden de Nexus 7 voor rond de $ 200,00 uitgebracht in de Verenigde Staten. Deze 7 inch tablet en concurrent van de toekomstige iPad mini is bij veel verkooppunten al uitverkocht. Hieruit blijkt wel dat er een vraag is naar kleinere en goedkopere tablets. Vanaf september is de Nexus 7 in Nederland te koop.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.