Ga je naar de OS? Maak gebruik van vervoer apps voor iPad

Op vrijdag 27 juli 2012 beginnen de Olympische Spelen in Londen. Londen verwacht dat er vanwege dit evenement, dat duurt tot 12 augustus, zo’n 4 miljoen extra toeristen de stad zullen bezoeken. Op een inwonersaantal van 7,5 miljoen betekent dit dat er veel meer mensen dan normaal in Londen zullen zijn. Deze bezoekers zullen voornamelijk gebruik maken van het openbaar vervoer.

Ben je van plan om naar de Olympische Spelen te gaan, dan zijn er verschillende openbaar vervoer apps die je een eindje op weg kunnen helpen. Hier volgen twee apps voor de iPad die betrekking hebben op het vervoer per metro en per bus. 

Metro: Tube Map Pro € 0,79: Deze app voor de iPad bevat o.a. een plattegrond van de metrolijnen, route- en vertrektijden een routeplanner. Door middel van GPS kun je snel het dichtstbijzijnde metrostation vinden.

icon
Tube Map ProMapway LimitedNavigatie€ 28.99Download

Bus: London Bus Checker € 2,39: Deze app toont realtime informatie en je kunt direct zien hoe lang je nog op de bus moet wachten. Het bevat zo’n 20.000 Londense bushaltes en wanneer je in de bus zit geeft de app aan wanneer je uit moet stappen.

icon
London Bus Checker PremiumUrbanThings LimitedReizen€ 3.49Download

 

 

 

 

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.