‘Apple verkoopt tussen de 12,7 en 24 miljoen iPads in derde kwartaal’

Volgens analisten heeft Apple in het derde fiscale kwartaal tussen de 12,7 en 24 miljoen iPads verkocht. Deze aantallen zijn gebaseerd op schattingen van 57 analisten die door het Amerikaanse zakenblad Fortune zijn verzameld. Op 24 juli a.s om 23.00 uur zullen we weten of deze schattingen overeenkomen met de werkelijkheid, want op deze datum presenteert Apple haar nieuwste kwartaalcijfers.

Fortune heeft de verwachtingen van zowel professionele analisten als van bloggers en investeerders in kaart gebracht. Dit verklaart waarschijnlijk de grote verschillen tussen de verwachte verkoopcijfers. Zo bedraagt de gemiddelde verkoop van het aantal iPads volgens de professionals 15,07 stuks in het derde kwartaal en denken onafhankelijke analisten dat Apple gemiddeld 19,88 miljoen iPads heeft verkocht. In het afgelopen kwartaal werden er in elk geval 12 miljoen iPads verkocht door Apple. De verwachting is dus dat in het derde kwartaal meer iPads zijn verkocht.

Zoals gezegd worden op dinsdag 24 juli om 23.00 uur Nederlandse tijd de daadwerkelijke kwartaalcijfers bekendgemaakt door Apple.

Te vinden in: Apple, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.