Gerucht: ‘nieuwe iPad krijgt update’

DigiTimes meldt dat Apple dit najaar een verbeterde versie van de nieuwe iPad op de markt brengt. De verbeterde nieuwe iPad zou volgens verschillende bronnen een nieuwe batterij bevatten en een gewijzigde schermverlichting. Ook zou de lens van de nieuwe iPad worden vergroot

Vanwege het Retina scherm, dat iets dikker is dan de iPad 2, eist de derde generatie iPad meer batterijcapaciteit dan zijn voorgangers. In sommige gevallen leidt dit zelfs tot oververhitting van de nieuwe iPad. Om dit in de toekomst te voorkomen vervangt Apple volgens DigiTimes de huidige batterij voor een nieuwe versie, waardoor de nieuwe iPad waarschijnlijk ook dunner en lichter zal worden.

De backlight module wordt volgens DigiTimes eveneens verbeterd. Het scherm van de nieuwe iPad bevat twee led-lampen, maar Apple wil terug naar het scherm van de iPad 2 dat slechts met één led-lamp wordt verlicht. Ook deze aanpassing heeft te maken met het voorkomen van oververhitting van de nieuwe iPad. Volgens de bronnen zal deze verbetering echter niet van invloed zijn op de kwaliteit van het scherpe Retina scherm.

 

 

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.