Google Chrome voor iPad nu verschenen [MUST HAVE]

Vandaag is er een zeer interessante app verschenen voor iPadbezitters. Google heeft ervoor gezorgd dat er naast Safari nu een echt volwaardige browser is verschenen op de iPad.

Google Chrome voor iPad start snel op, is geoptimaliseerd voor het retina scherm en werkt in het gebruik gewoonweg fantastisch.

Je kunt je iPhone tabbladen synchroniseren met je iPad en je Mac en vice versa, zoeken doe je gewoon in de navigatiebalk, er is geen apart vak meer voor nodig. Simpel maar doeltreffend!

Bladeren door je tabbladen gaat zoals je op jeiPad gewend bent: door simpelweg te swipen.

Een leuke optie is de microfoon button. 1 druk op de button: ” iPadinfo.nl” en de website opent! Dat werkt een stuk beter dan Siri op mijn iPhone.

Voor alle iPadgebruikers heb ik maar 1 advies: DIRECT DOWNLOADEN!

icon
Chrome - webbrowser van GoogleGoogle LLCDienstenGratisDownload

Blader snel met Chrome, nu beschikbaar op uw iPhone, iPod touch en iPad. Meld u aan om de gepersonaliseerde Chrome-ervaring op uw computer te synchroniseren en overal mee naartoe te nemen.

Snel zoeken
• Zoek en navigeer snel, rechtstreeks vanuit hetzelfde vak. Kies uit resultaten die al tijdens het typen worden weergegeven.

Eenvoudige, intuïtieve ervaring
• Open en schakel snel tussen een onbeperkt aantal tabbladen. Blader op uw iPhone en iPod touch door tabbladen op dezelfde manier als u een pak kaarten zou schudden. Veeg op de iPad met uw vinger van rand tot rand om te schakelen tussen tabbladen.

Aanmelden
• Meld u aan bij Chrome om de geopende tabbladen, bladwijzers, wachtwoorden en omnibox-gegevens op uw computer te synchroniseren met uw iPhone, iPod touch of iPad. Ga verder waar u bent gebleven.
• Verzend met één klik pagina’s vanuit Chrome op uw computer naar uw iPhone, iPod touch of iPad en lees deze onderweg, zelfs als u offline bent.

Privacy
• Open een tabblad in de incognitomodus* om op internet te bladeren zonder uw geschiedenis op te slaan. Ga voor meer informatie naar: http://goo.gl/WUx02

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.