Apple’s App van de Week: Pinball Arcade voor iPad

Nadat we vorige week als App van de week SEGA’s Racegame aantroffen heeft Apple deze week een deal gemaakt met FarSight Studios. Deze weel is dus het flipperkastspel Pinball Arcade GRATIS te downloaden.

In de App Store zijn erg veel flipperkast-apps te vinden. Veel daarvan zijn niet om over naar huis te schrijven. Wij vinden dat Pinball HD en War Pinball HD zo goed zijn dat ze op elke iPad zouden moeten staan.Datzelfde kan ook zeker gezegd worden over Pinball Arcade.

Pinball Arcade heeft geen zelfgemaakte kasten, zoals Pinball HD,  maar bekende flipperkasten van Gottlieb, Bally, Stern en Williams naar de iPad gebracht.

Grafisch gezien ziet deze game er gewoonweg fantastisch uit en de kasten spelen ook heerlijk. In de App Store staan echter veel slechte waarderingen voor de app. Dat komt omdat je voor iedere kast moet betalen. Het downloaden van de app zelf is gratis maar je betaalt per kast 2,99 euro. Je kunt wel kasten net zo lang vrij spelen totdat je de eerst gezette highscore bereikt.

Gelukkig heeft Apple er wel voor gezorgd dat de kast Arabian Nights  is inbegrepen in deze App van de Week.

Als je van flipperen houdt dan moet je deze App van de Week maar eens eventjes downloaden.

icon
Pinball Arcade PlusFarSight StudiosGames€ 1.09Download

Echte flipperkast voor uw iPhone, iPad, en iPod Touch! FarSight Studios, makers van de beste flipperkastspelletjes op de PS3, Xbox 360, PSP, 3DS, en Wii, introduceren de Pinball Arcade!

U kunt op exacte replica’s spelen van de beste flipperkasten uit de geschiedenis vanWilliams®, Bally®, Stern Pinball®, en Gottlieb® in één spel. Iedere flipper, bumper, geluidseffect en pixel is met veel pijn en moeite in uitstekend detail nagemaakt.

Tales of the Arabian Nights® is geopend voor ongelimiteerd spelen! Ripley’s Believe It or Not®, Theatre of Magic®, en Black Hole™ zijn beschikbaar in het spel.

Iedere maand, door regelmatige updates zullen klassiekers als Bash®, Medieval Madness®, Creature from the Black Lagoon®, Funhouse®, Attack from Mars®, Black Knight®, Space Shuttle®, Pin•Bot®, Circus Voltaire®, Big Shot®, worden toegevoegd (en vele anderen in de komende jaren!) tesamen met online toernooien en extra modi om tegen uw vrienden te spelen en uzelf uit te dagen.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat Pinball Arcade het meest realistische en uitgebreide flipperkastspel wordt dat ooit gecreëerd is!

Te vinden in: Apple, Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.