AppEvent: Toepen HD voor iPad vandaag GRATIS

De AppEvent actie loopt alweer op zijn einde maar we worden vandaag weer verwend:  Want op 22 juni is er wederom een iPad app te vinden in de AppEvent app-weggeefactie. Vandaag is geheel gratis te downloaden: Toepen HD.

Het bekende kaartspel, dat beroemd is in heel Nederland, is nu al een tijden te vinden op de iPad! Dit is dus de eerste en nog de enige Toepen-App in de App Store!

Je speelt tegen 3 virtuele spelers die slimmer zijn dan je denkt! Ze denken vooruit, berekenen hun kansen en toepen zelfs ook nog als ze denken dat ze kunnen winnen!
Hiernaast proberen ze jou ook te analyseren, dus als je teveel toept gaan ze vanzelf denken dat je bluft en gaan ze sneller mee!

Toepen is een spel dat door velen wordt gespeeld, maar iedereen hanteert vaak ook eigen regels. Je kunt in deze App daarom een aantal instellingen zelf veranderen.
Bijvoorbeeld vuile/witte was, bij hoeveel punten je af bent en ook uiteraard de snelheid van het spel.

Er is door maker Graaf ICT zojuist een update ingediend met compleet nieuw en mooier design en met Multiplayer ondersteuning! Even geduld tot Apple deze heeft verwerkt en dan kan je met 2 tot 4 man tegen elkaar Toepen!

icon
Toepen - leukste kaartspel!GraafICTGames€ 2.99Download

 

 

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.