New York Post weer gratis te lezen op je iPad

De bekende krant New York Post was al een jaar lang niet gratis voor de iPad gebruiker, maar volgens Forbes is dat nu via Safari wel weer mogelijk.

Voorheen kon je de artikelen van de New York Post alleen op je iPad lezen wanneer je de app had gedownload en nog eens $ 6,99 per maand voor het abonnement betaalde. Een andere mogelijkheid was om een andere browser dan de standaard Safari te gebruiken. Forbes meldt nu dat het beleid van de New York Post is gewijzigd en dat het Forbes is gelukt meer dan 25 artikelen gratis te lezen.

Wat de reden is van dit gewijzigde beleid heeft de New York Post niet gemeld, maar waarschijnlijk heeft dit te maken met de toename van het aantal iPad gebruikers en als gevolg daarvan de stijgende advertentie-inkomsten.

Ga naar nypost.com en klik vervolgens ‘cancel’ bij de vraag of je de app wilt downloaden. Je komt dan op de website van de New York Post terecht en kunt deze krant gratis lezen.

Te vinden in: iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.