AirStrap Med case: iPad hoes speciaal voor artsen

Het Amerikaanse bedrijf Griffin Technology heeft een nieuwe iPad hoes op de markt gebracht, die met hulp van artsen en verpleegkundigen uit de hele VS speciaal is ontwikkeld voor personeel in de gezondheidszorg.

Met de AirStrap Med case kunnen artsen en verpleegkundigen de iPad tijdens hun werk op een handige en hygiënische wijze gebruiken. Ze kunnen bijvoorbeeld medische gegevens van patiënten bekijken of een medisch handboek raadplegen op de iPad.

De AirStrap Med case is een variant op de AirStrap case die Griffin eerder uitbracht. De AirStrap Med case is echter waterdicht, is licht, heeft een ingebouwde schouderriem en kan gemakkelijk gesteriliseerd worden. Aan de achterkant van de Med case zit een lus waar de hand doorheen kan voor een betere grip. Ook krijgt de iPad door de hoes een antislip scherm waardoor deze ook met handschoenen aan kan worden bediend. De iPad kan dan ook zelfs tijdens operaties gebruikt worden.

De AirStrap Med case is verkrijgbaar voor $ 89,99 in de kleur wit/ grijs en is geschikt voor de iPad 2 en de nieuwe iPad.

 

Te vinden in: Accessoires, Accessoires, iPad, Nieuws, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.