Pocket voor iPad na update geschikt voor de avond

De handige Pocket app voor iPad is vandaag uitgebreid met een kleine update. Met behulp van Pocket (het heette eerst Read it Later) kun je allerlei dingen die je leest of bekijkt op internet toevoegen en later teruglezen. Stel je bladert door je RSS reader of door Flipboard en ziet iets leuks. Je gooit het naar je Pocket en het complete verhaal wordt (offline) bewaard!

Pocket presenteert het vervolgens in een mooi overzicht zodat je het kunt nalezen op een moment dat het jouw uitkomt. Je kunt je “queue” overal lezen: via je webbrowser, je iPad of je iPhone.

Je kunt na deze update nu makkelijk switchen tussen de standaard, lichte layout van de app en een meer voor de avond geschikte donkere uitvoering van de app. Dat zou mijn vriendin prettig vinden als ik in het donker mijn Pocket aan het door lopen ben.

De andere verbetering, het uitschakelen van het omslaan van de pagina is meer een cosmetische. In eerste instantie is dat leuke eyecandy maar op een gegeven moment kan je je er aan ergeren.

Mooiste van alles: deze handige app is geheel gratis te downloaden.

icon
PocketRead It Later, IncNieuwsGratisDownload

Wat is nieuw in versie 4.1.1

New Features and Improvements
– Added the option to disable Page Flipping
– Added the option to switch to the dark theme
– Resolved a sync issue where users were not able to download their entire list
– Fixed an issue where users’ lists were incorrectly reported as empty
– Fixed an issue with logging into Twitter for the first time
– Fixed a number of crashes
– Minor bug fixes and improvements

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.