Morgen: WWDC 2012 – Wat kunnen we verwachten?

Morgen, 11 juni om 19:00 uur onze tijd is er weer een Apple Keynote en wel ter opening van de WWDC in San Fransisco.

De Worldwide Developer’s Conference zal door ons worden verslagen via ons twitter account en indien mogelijk ook via onze website zelf.

De WWDC is al jaren het toneel van nieuwe iPhone aankondigingen, tot vorig jaar, toen de iPhone ineens werd verplaatst naar oktober.

Wat kunnen we precies verwachten morgen?

iOS 6


Dit staat als een paal boven water gezien de billboard foto’s die we eerder deze week plaatsten. Meer weten we eigenlijk nog niet over iOS 6. We zijn erg benieuwd wat Apple gaat aanpassen.

Hoogstwaarschijnlijk zal iOS 6 een visuele make-over krijgen. Dan kun je denken aan allestandaard Apple apps als muziek, video en agenda. Tevens zou het multitasken makkelijker en sneller gaan worden. Daarnaast kunnen we een 3D Kaarten app verwachten. Of die van Google komt of van de onlangs door Apple aangekochte firma C3 Technologies is nog onduidelijk. De Wall Street Journal zinspeelt zelfs op navigatie met spraak. Goh, wat een noviteit 🙂

Mountain Lion


Het besturingssysteem voor de iMac en de Macbooks en Macs gaat een upgrade krijgen. De geruchten zijn dat er een password dienst in Safari komt en dat Mountain Lion updates voor apps automatisch gaat downloaden. Er al ongetwijfeld nog veel meer komen maar dat zullen jullie morgen horen.

Nieuwe modellen


De kans is erg groot dat er morgen ook veel nieuwe producten worden aangekocht. Wij verwachten sowieso dat de Macbook Pro, iMac en Mac Pro een update gaan krijgen. Wellicht zal de Macbook Pro worden uitgerust met een retinascherm, daar zou Apple dan een flinke slag kunnen toebrengen aan de concurrentie.

Heel misschien komt er een nieuwe iPhone, wij denken dat de kans daarop rond de 20% ligt.

iCloud


Tenslotte iCloud. Apple gaat fors inzetten op dit product. We kunnen verwachten dat iCloud een plek wordt waar je zelf je documenten kunt gaan heen sturen. De integratie met Facebook zal ook flink worden verbeterd.

Tot zover even een korte introductie voor morgen. Zorg dat je er om 19:00 uur bij bent via onze website en via onze twitterfeed @iPadinfoNed

 

Image: via Macrumors

Te vinden in: Apple, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.