Vliegvelden plaatsen iPads in terminals

Op verschillende vliegvelden in de VS worden binnenkort, in navolging van JFK Airport in New York, iPads geïnstalleerd die door passagiers gebruikt kunnen worden. Het betreft de luchthavens LaGuardia New York, Toronto Pearson International en St.Paul International Minneapolis. De iPads worden geplaatst door het Amerikaanse OTG Management dat zich voornamelijk bezighoudt met het exploiteren van winkels en restaurants op vliegvelden.

De passagiers kunnen gratis gebruik maken van de iPads. De iPads zijn voorzien van internet, zodat je kunt gamen, je e-mail kunt checken of online kunt shoppen. Maar je kunt er ook vluchtinformatie op vinden en suggesties over restaurants die je kunt bezoeken voor het geval je een tijdje moet wachten op je vlucht. Het is zelfs mogelijk om via de iPad eten te bestellen bij verschillende restaurants of items te kopen in winkels op het vliegveld. Je bestelling wordt dan bij je bezorgd terwijl je achter de iPad zit. De iPads kunnen overigens niet worden meegenomen; ze zitten vastgenageld aan tafels.

 

Te vinden in: iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.