Madfinger’s DEAD TRIGGER voor iPad is Zombie Madness [VIDEO]

Een van de allereerste games die wij hebben besproken op iPadinfo.nl kwam uit de koker van spelletjesmaker Madfinger. Dan hebben we het over Samurai the Way of the Warrior. Sindsdien verscheen Samurai II Dojo en natuurlijk ook Shadowgun.

De Tsjechische Gamestudio Madfinger is terug met een enorme knaller: Dead Trigger. Dit spel geeft de steeds veeleisender wordende iPad gebruiker een rasechte console ervaring.

In het nieuwe spel Dead Trigger zitten vernuftige stukjes techniek als ragdoll physics, volumetric fog, normal maps, specular lighting en volledig realistisch water. Stuk voor stuk draagt dit bij aan een nog betere spelbeleving.

Het verhaal achter DEAD TRIGGER is het volgende. We schrijven het jaar 2012, nu dus. De wereld is in elkaar gestort en de huidige maatschappij is compleet anders dan dat we gewend waren. Miljarden mensen zijn aan een epidemie overleden en degenen die het gered hebben die zijn veranderd in wilde beesten. Er zijn maar een handjevol echte overlevenden en die moeten de strijd aan gaan met de beesten.

Madfinger Games belooft met DEAD TRIGGER de allerbeste zombiegame op de markt te gaan brengen voor iOS. Naar verwachting komt het spel deze maand uit voor de iPad. Als er meer nieuws is, dan horen jullie het direct!

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.