Carmageddon komt naar de iPad

In 1997 was er een racespel voor de PC dat voor zoveel ophef in de media zorgde dat zelfs de Paus zich uitsprak tegen de verkoop van dit spel. Juist hierdoor werd het spel een enorme hit en werden er wereldwijd 2 miljoen exemplaren verkocht.

In dit spel was het de bedoeling zoveel mogelijk voetgangers te overrijden en wel op een zo’n bruut mogelijke manier. De originele maker van het spel, het Engelse Stainless Games, heeft via Kickstarter.com geld ingezameld (inmiddels meer dan 500.000 dollar) om het spel een frisse remake te geven voor de PC en voor iOS apparaten. De naam van het spel gaat Carmageddon: Reincarnation heten.

Het spel krijgt GameCenter ondersteuning en bevat alle zaken die je ook in de allereerste versie kon vinden als bijvoorbeeld replays. Het mooiste van alles is dat het spel 24 uur lang helemaal GRATIS te downloaden is. Als de dag aanbreekt, lezen jullie het hier direct!

We’ve had a couple of talented Stainless guys beavering away in a cupboard for just a few months. They’ve been assigned the task of converting the original Carmageddon to run on the iOS and Android platforms. And a day or two ago they staggered out, to announce that they’ve NEARLY FINISHED! And so, we’re able to announce today that Carmageddon will be coming to your iPod Touch, iPhone, iPad and a variety of Android devices THIS SUMMER! 

Fully optimized for mobile devices, Carmageddon features include:

  • Universal App.
  • A wide selection of touch control methods.
  • Intuitive gesture system allowing repair and recovery of the player vehicle in game.
  • Action Replay allowing players to save a movie and upload it to YouTube.
  • Game Center integration on iOS.
Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.