Speel digitaal ukelele met Futulele voor iPad

Futulele is de nieuwste Ukelele app voor de iPad. Met deze app kun je digitaal ukelele spelen en lijkt en klinkt het alsof je het instrument echt bespeelt. Volgens ontwikkelaar Amidio is deze app zelfs de best klinkende digitale ukelele.

Futulele bevat veel features zoals 15 voorgeprogrammeerde akkoordensets, 132 akkoorden waarmee je zelf aan de slag kunt, een CrystalClear 4.0 Sound Engine met 72 MultiSamples en vier geluidseffecten. Daarnaast is deze app geoptimaliseerd voor het Retina scherm van de nieuwe iPad.

Om de app compleet te maken volgt binnenkort een Futulele Remote app voor de iPhone waarmee je de iPhone gebruikt voor het spelen van akkoorden. Via Bluetooth of Wi-Fi worden de twee apparaten met elkaar verbonden en met een speciaal hoesje kun je je iPhone aan je iPad bevestigen waardoor het bijna een echte ukelele lijkt. Tot die tijd kun je de akkoorden vinden op je iPad.

Futulele van Amidio kun je voor € 3,99 downloaden in de App Store.

icon
Futulele - Digital Ukulele with FX and chordszCage.com Apps LLCMuziek€ 3.49Download
Te vinden in: Apps, Apps, iPad, Nieuws, Reviews
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.