Apple trapt WWDC af met keynote op 11 juni 2012

Het jaarlijkse Apple WWDC-evenement staat voor de deur. Het evenement vindt plaats van 11 tot en met 15 juni. Apple heeft vandaag bevestigd dat ze op 11 juni 2012 de eerste presentatie zal gaan geven.

Het is nog onzeker wie de speech gaat geven maar het zal ons niet verbazen als het CEO Tim Cook zelf is.

Apple heeft vandaag ook de officiële WWDC 2012-app gelanceerd voor iPhone en iPad. Net als vorig jaar kun je de app gebruiken om te zien waar wat zich afspeelt. Als je de apps van vorig jaar met die van dit jaar vergelijkt dan zie dat Apple meer gebruik maakt van zilver kleuren en lijkt af te stappen van de blauwe ondertoon die we in vrijwel alle officiële Apple apps vinden.

De app is helaas alleen voor geregistreerde ontwikkelaars te downloaden.

Op de WWDC zal Apple meer richting geven aan het Mac besturingssysteem OSX Mountain Lion. ER wordt ook verwacht dat Apple meer gaat vertellen over iOS 6 en die hoogstwaarschijnlijk al zijn aankondigen.

Er is zelfs een klein kansje dat er een nieuwe iPhone wordt gepresenteerd, maar die kans is neit heel erg groot aangezien Apple vorig jaar besloot de introductie van de iPhone tot november uit te stellen.

 

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.