Apple en Samsung bereiken geen overeenstemming

Afgelopen maandag schreven we over de ontmoeting tussen de CEO’s van Apple en Samsung met als insteek het oplossen van de langslepende conflicten over vermeend misbruik van patenten. Het initiatief voor deze bijeenkomst kwam van de Amerikaanse rechter Lucy Koch die verschillende rechtszaken behandelt in de strijd tussen Apple en Samsung. Zij hoopte hiermee dat de grote rechtszaak, die voor juli in de VS gepland staat, kon worden afgeblazen.

CEO’s Tim Cook en Gee-Sung Choi hebben maandag en dinsdag urenlang gepraat zonder resultaat. Apple blijft van mening dat Samsung verschillende ontwerpen van Apple heeft gekopieerd en Samsung houdt vast aan de eis dat Apple moet betalen voor het gebruik van zijn patenten. Er lopen inmiddels vele rechtszaken in verschillende landen en het einde van de strijd tussen Apple en Samsung lijkt na het falen van deze lijmpoging nog lang niet in zicht.

Te vinden in: Apple, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.