Opnamen film ‘jOBS’ in garage waar Apple is opgericht

Uit een persbericht van Five Star Feature Films blijkt dat voor de nieuwe film ‘jOBS’ opnamen worden gemaakt in het huis waar Jobs opgroeide en de naastgelegen garage van waaruit Jobs en Steve Wozniak Apple oprichtten. In deze garage in Los Altos, Californië ontwikkelden Jobs en Wozniak in 1977 hun eerste Apple 1-computers en is het allemaal begonnen.

Deze eerste film over het leven van Steve Jobs gaat over Jobs in de periode van 1971 tot 2000. Acteur Ashton Kutcher speelt de hoofdrol in deze biopic. In eerste instantie luidde de titel van deze film ‘Jobs: Get Inspired’, maar deze lijkt nu te zijn gewijzigd in ‘jObs’. De verwachting is dat de opnamen beginnen in juni en de film aan het einde van het jaar in première.

‘jObs’ is zoals we eerder schreven niet de enige film over het leven van Jobs. Sony is inmiddels bezig met de voorbereidingen van de film ‘Steve Jobs’ die is gebaseerd op de biografie van Walter Isaacson. Oscarwinnaar Aaron Sorkin gaat het script voor deze film schrijven. Volgens geruchten zijn George Clooney en Noah Wyle in de race voor de hoofdrol.

Te vinden in: Apple, Nieuws
Tags:
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.