Autozine voor iPad compleet vernieuwd [REVIEW]

Een van de bekendste Nederlandse (online) auto magazines is toch wel Autozine. Het magazine heeft nu een compleet vernieuwde app in de app Store gezet. Zelf noemen ze het al trots Autozine 2.0!

Wat ons direct opvalt is dat de app nog steeds niet in landschapsmodus te gebruiken is. Dit is toch wel een sterk puntje van aandacht, wat ons betreft.

In de versie 2.0 app is het mogelijk om via de nieuw toegevoegde zoekfunctie nu al meer dan duizend autotests en enkele tienduizenden nieuwsberichten terug te vinden.

Maar de belangrijkste wijziging is het volgende: Voorheen was er in de app eigenlijk alleen maar een PDF te vinden maar nu is de app compleet “user-orientated”. Dit houdt in dat je als lezer zelf kunt aangeven wat je interessant vindt om te lezen: Hou je van sportwagens, dan lees je alleen over sportwagens. Ben je gek van cabrio’s? Dan lees je daarover etc..

De uitgever heeft direct doorgepakt en de app ook in het Frans, Duits, Spaans en Zweeds uitgebracht.

Wat ons betreft zitten er nog een paar kleine schoonheidsfoutjes in de nieuwe app: Waar is de retina-fix gebleven? Zelfs het app icoontje is nog niet high-res. En waarom volgt er telkens een foutmelding als je niet wil dat je locatie wordt bepaald. Tenslotte is het best irritant dat je telkens moet wachten tot het complete verhaal inclusief plaatjes is ingeladen. Enfin, er is een fikse vooruitgang te zien t.o.v. V1.0 maar wij wachten met smart op versie 3.0.

icon
AutozineAutozineNieuwsGratisDownload

 

 

Wat is nieuw in versie 2.0

– nieuwe vormgeving
– zoekfunctie toegevoegd, zodat alle tests en nieuwsberichten sinds 1999 beschikbaar zijn op de iPad
– teksten zijn nu ook offline te lezen
– delen via e-mail en Twitter
– printfunctie toegevoegd
– nu ook beschikbaar in het Spaans

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.