AppEvent gaat weer van start op 1 juni 2012

Vorig jaar was het de maand mei die in het teken van de AppEvent stond, dit jaar is het zomerdeel van het AppEvent met een maand verschoven. De reden voor de verschuiving ligt erin dat de organisatie haar nieuwe app niet op tijd af kon krijgen. Maar op 1 juni moet de nieuwe app klaar zijn en geschikt voor download uit de App Store.

‘Wat is het AppEvent nou precies?’, zullen sommige nieuwe iPad kopers zich afvragen. Het AppEvent is een Nederlands initiatief dat twee keer per jaar een maand lang elke dag een app van Nederlandse of Belgische makelij in de schijnwerpers zet. De laatste keer gebeurde dit in januari 2012.

De uitgelichte app is dan de hele dag gratis te downloaden. We moeten er wel meteen bij zeggen dat het meestal om iPhone apps gaat, maar soms zit er een leuke universele of zelfs een specifiek voor de iPad gemaakte app.

Vanzelfsprekend houden we jullie op de hoogte van interessante iPad apps die volgende maand in de aanbieding komen voor de iPad.

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.