Binnenkort: New Kids Nitro Racer voor iPad

Gisteren was er zowel goed als slecht nieuws voor de die-hard New Kids fans. Het slechte nieuws: het groots opgezette en geplande afscheidsconcert dat plaats zou moeten vinden in het immense stadium van Vitesse, het Gelredome, is afgelast. Er waren helaas te weinig kaarten verkocht. Reden voor organisator Mojo de stekker eruit te trekken.

Het goede nieuws dan: Er komt binnenkort een racegame voor de iPad met als titel: New Kids Nitro Racer! De eerste beelden van het spel kun je hieronder in de video bekijken.

Voor de wat oudere lezers onder ons: het spel heeft wel wat weg van het Davilex spel A2 Racer. Het zou ons ook niet verbazen als deze partij betrokken is geweest bij de ontwikkeling. Grafisch is het niet om aan te zien, maar we weten allemaal: het draait om de gameplay. Wij hebben het spel nog niet gespeeld, dus we houden nog even een slag om de arm. De exacte releasedatum is nog niet bekend maar wij schatten voor de zomer…

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.