Apple verandert naam iPad Wifi + 4G in diverse landen

Apple heeft op haar website de pagina met informatie over de iPad licht aangepast. Apple heeft de tekst “iPad WiFi + 4G” veranderd in “iPad WiFi + Cellular” in een aantal landen.

Op dit moment heeft Apple zowel in de Verenigde Staten, UK, Australië, Canada, en Hong Kong haar website al geupdated. Andere landen zoals Italië, Duitsland en Frankrijk hebben nog steeds de oude bewoordingen op hun website staan. Ook bij ons staat er nog gewoon 4G op de website van Apple.

We meldden al eerder dat Apple in opspraak is gekomen in onder andere Australië waar consumenten organisaties zich negatief uitspraken over de verkooppraktijken van Apple. Apple promootte daar het 4G netwerk terwijl het in Australië, net als in Nederland, (nog) niet operationeel is. Kennelijk is Apple gezwicht voor de grote druk. We zijn benieuwd wanneer ook bij ons de website van Apple wordt aangepast.

 

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags: , , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.